Raedar Profs

Natriumweg 7
3812 PV Amersfoort

T. 033 - 7370444
F. 033 - 7370444
E. info@raedar.nl

Raedar Profs pakt het net even iets anders aan dan u gewend bent. Flexibiliteit is ons uitgangspunt. Lees er hier meer over, of neem gerust contact op.

Over ons

Daadkrachtig en flexibel

Raedar Profs is een jong bedrijf, maar inmiddels hebben we wel ruim 12 jaar ervaring met het uitzenden, detacheren en werving & selectie van personeel. Vanuit onze centraal gelegen vestiging in Amersfoort kunnen we onze opdrachtgevers door heel Nederland bedienen. Raedar Profs kiest er bewust voor om de organisatie compact te houden. Geen dure kantoorpanden, weinig overheadkosten en vooral korte en flexibele communicatielijnen met werknemers en vooral opdrachtgevers.

Doordat we naast onze Nederlandse database tevens een uitgebreide database hebben vanvoornamelijk Zuid- Europese ICT-professionals , kunnen we onze opdrachtgevers niet alleen een kwalitatief hoogwaardige oplossing bieden, maar vaak ook een financieel zeer aantrekkelijke. Daarbij werken we vanuit diverse Europese steden zodat we de kosten van onze ICT-ers zeer concurrerend kunnen houden.

Raedar Profs, van lokaal tot internationaal…

Drijvende kracht achter Raedar Profs is Raymon Rijnders. Na 7 jaar actief te zijn geweest bij een van de grotere technische uitzendbureaus, besloot hij zich met Raedar Profs volledig op de ICT-branche te richten. Raymon: “Vooral in de ICT blijkt grote behoefte te bestaan aan professionals. Maar, net zoals in de technische branche, moeten ze wel zo flexibel mogelijk zijn in te zetten. Mij is opgevallen dat dit in de IT-wereld lang niet altijd het geval is. Hier brengen wij dan ook verandering in. Met onze manier van werken lopen onze opdrachtgevers eigenlijk vrijwel geen risico. We werken met uitvoerige testperiodes in het land van herkomst. Hebben daar onze eigen locaties. De kandidaat kan bijvoorbeeld vanuit daar een proefperiode doen of zelfs een volledig project afronden. Onze opdrachtgevers zijn zelfs van harte welkom om bijvoorbeeld in Spanje op locatie te kijken wat voor vlees ze in de kuip hebben. De kandidaten kunnen vanuit bijvoorbeeld Spanje werken, of naar Nederland gehaald worden, net wat de opdrachtgever prefereert. Zonder direct aan een langdurig contract vast te zitten, kan de opdrachtgever bepalen of de kandidaat bevalt of niet. Bijkomstig voordeel, zeker niet onbelangrijk, is dat we niet alleen de hoogste kwaliteit bieden, maar ook vaak goedkopere professionals kunnen leveren dan u gewend bent.”

 

 

Nieuws