Raedar Profs

Natriumweg 7
3812 PV Amersfoort

T. 033 - 7370444
F. 033 - 7370444
E. info@raedar.nl

Raedar Profs pakt het net even iets anders aan dan u gewend bent. Flexibiliteit is ons uitgangspunt. Lees er hier meer over, of neem gerust contact op.

Werkwijze

Succesvolle formule

Het succes van Raedar Profs zit hem in onze bijzondere formule waarmee we onze opdrachtgevers snel en adequaat kunnen bedienen. Het klinkt wellicht als cliché, maar omdat wij altijd streven naar duurzame relaties met opdrachtgevers en kandidaten, zijn we oprecht geïnteresseerd in mensen. Voor onze werknemers betekent dat bijvoorbeeld uitstekende secundaire voorwaarden als passende huisvesting, maar ook aandacht voor de persoon zelf. Hierdoor kunnen we aan de hand van de wensen van opdrachtgevers altijd zeer nauwkeurig ‘the right man for the right job’ bepalen.

Door het groeiende tekort aan vakbekwame professionals in verschillende disciplines zoals ICT, heeft Raedar Profs letterlijk haar grenzen verlegd. In verschillende, voornamelijk, Zuid- Europese steden heeft Raedar Profs kantoren en werkplekken, waar vanuit gewerkt en getest kan worden. De buitenlandse professionals hebben minimaal hetzelfde opleidingsniveau, vaak zelfs hoger dan hun Nederlandse collega’s, en zijn meestal verbazingwekkend voordeliger qua arbeidsloon. Doordat wij kantoren in Zuid-Europa hebben, kunnen wij de kandidaten daar testen, maar ook kan men er voor kiezen om de kandidaten vanuit daar te laten werken. Tevens zit de opdrachtgever niet aan langdurige contracten vast. Flexibiliteit is het uitgangspunt van Raedar Profs.
Meer weten over onze werkwijze? We leggen u graag telefonisch of in een persoonlijk gesprek uit hoe wij werken,

Raedar Profs biedt méér voor minder...

Nieuws